Bring iT: Cisco, Vodaphone en Imtech promoten BYOD

In het artikel Bring your own …. tuindorp (PDF) schreef ik over de noodzaak om te investeren in strategische partnerschappen in plaats van in tools:

Maar u moet ook niet op de eerste plaats investeren in tools. Mijn advies is: investeer in relaties met partijen die de bereidheid hebben om het oude weg te gooien en samen met u de nieuwe tools te ontwikkelen. Investeer in strategische partnerschappen met andere bedrijven en organisaties die het nieuwe ICT-paradigma mede vormgeven, die het lef hebben om bestaande tools echt te vernieuwen, samen met u.

Het samenwerkingsverband van Imtech, Cisco en Vodaphone had ik niet direct in gedachten toen ik het bovenstaande opschreef. De drie genoemde bedrijven voeren de komende maanden onder de vlag Bring iT een actieve campagne om BYOD te promoten. Cisco timmert met Cisco ISE al stevig aan de weg in BYOD-land. De samenwerking tussen een aanbieder van netwerkoplossingen, mobiele connectiviteit en een brede implementatiepartner is interessant genoeg om in de gaten te houden.

Op de Bring IT-site staat een quick scan om te kijken of jouw organisatie klaar is voor BYOD. De whitepaper (PDF) is zeker het lezen waard. Maar, zoals ik niet vaak genoeg kan herhalen (zie ook het artikel van gisteren), kies niet te snel voor het mooie verhaal van een aanbieder.

Geplaatst op 30 oktober 2012, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: