Maak kans op een gratis exemplaar van Bring your own device. Toepassing voor werkgevers en professionals.

In samenwerking met Academic Service en RAM Mobile Data/ Navara is het nu mogelijk om een gratis exemplaar te winnen van het boek Bring your own device. Toepassing voor werkgevers en professionals. Als onderdeel van de campagne heb ik een nieuw artikel geschreven met als titel “Bring your own…. tuindorp?. In het artikel stel ik dat ‘we’ met onze ICT zijn blijven steken in het tuindorptijdeperk. Ik begin als volgt:

Ik woon vlak bij het tuindorp Heijplaat. De weg richting het tuindorp is allesbehalve idyllisch want Heijplaat ligt aan alle kanten ingeklemd door de Rotterdamse haven. Het tuindorp is de jaren ‘20 van de vorige eeuw opgericht ten behoeve van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Het was, voor die tijd, een prachtige woonplek voor de werknemers. Niet langer hoefden zij in te kleine, overvolle en stinkende woningen in de binnenstad te wonen. Ruimte, frisse lucht, tuintjes. Alles was geregeld inclusief kerken, scholen en verenigingen. De bazen woonden op het terrein en hielden 24/7 toezicht. Privacy bestond niet. De werkgever kon onaangekondigd het huis binnen treden. Het was deel van een beschavingsfilosofie. Wij zouden het in deze tijd niet meer acceptabel vinden en ons er stevig tegen verzetten. Des te vreemder is het dat we onze ICT nog wel als tuindorp inrichten met controle, beheersing en toezicht als belangrijke richtsnoeren. Uiteraard dat alles in het belang van onze niet-technisch onderlegde collega’s en met de hoop dat hun gedrag door het pakket beperkende maatregelen vanzelf gaat veranderen. Vind u het dan raar dat de gebruikers zich ondertussen beginnen te verzetten tegen wat wij goed voor hen vinden?

Vervolgens geef ik aan wat voor bedrijven en organisatie op dit moment het meest verstandig is ten aanzien van het BYOD-fenomeen, maar lees dat vooral zelf.

Hoe kun je het boek winnen? Heel eenvoudig. Ga hiervoor naar de Facebookpagina, geef een ‘like’ voor het boek en laat je gegevens achter. Voor alle duidelijkheid, de campagne wordt gevoerd door RAM Mobile Data en je laat je gegevens bij hen achter. Iedere week wordt één exemplaar verloot onder de aangemelden. Academic Service heeft vijf boeken beschikbaar gesteld, dus je kunt vijf weken lang een kans maken.

 

 

Geplaatst op 26 september 2012, in Lezingen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: