Workshop Bouwen aan een Bring your own-beleid bij BTG

Op 27 september aanstaande verzorg ik bij BTG de workshop Bouwen aan een Bring your own-beleid. Het is een korte workshop (ongeveer 30 minuten) waarin de deelnemers snel een overzicht samenstellen van welke vraagstukken een rol spelen bij het ontwerpen van een eigen BYOD-beleid. De beschikbare tijd is extreem kort, zeker als we de volgende punten willen behandelen:

  • Bring your own heeft betrekking op het geven van vrijheid aan professionals om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de ICT-tools die nodig zijn om het werk op de best mogelijke manier uit te voeren. De professional kiest een mix van hardware, software en online diensten, rekening houdend met wat verantwoord en veilig is voor het bedrijf en de rol die hij/zij daarbinnen vervult.
  • Wat is er dan voor nodig om een BYOD-beleid te ontwerpen waarmee enerzijds invulling wordt gegeven aan de gewenste, en wellicht noodzakelijke, vrijheden en anderzijds afdoende waarborgen verschaft worden ten aanzien van veiligheid?
  • Hoe betrekken we de ‘early adopters’ binnen organisaties bij het formuleren van een solide BYOD-beleid?

De workshop geeft een inkijkje hoe je, mits je de juiste mensen bij elkaar hebt, in zeer korte tijd de uitgangspunten en doelen van een BYOD-beleid in kaart kunt brengen. Waarom wil je met BYOD aan de slag? Voor welke groepen medewerkers? En wat wil je minimaal geregeld hebben?

Desgewenst verzorg ik een uitgebreidere in-house workshop waarmee je als organisatie daadwerkelijk de bouwstenen Bring your own-beleid in handen krijgt. De korte workshop is prima geschikt voor een evenement. Belangstelling voor de workshop Bouwen aan een Bring your own-beleid? Neem gerust contact op.

BTG is een vereniging van grootgebruikers van bedrijfscommunicatie. Het evenement van 27 september is toegankelijk voor leden van de vereniging.

Advertenties

Geplaatst op 17 september 2012, in Lezingen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: