BYOD als indicatie van een nieuw ICT-paradigma?

Aanstaande woensdag, 12 september, verzorg ik op het Application & Desktop delivery congres (Heliview) de lezing: Op weg naar een nieuw ICT-paradigma – BYOD tussen anarchie en controle. Centraal staat de vraag of Bring your own device ‘alleen maar’ een hype is, een onderdeel van bredere trends of zelfs een indicatie van een nieuw ICT-paradigma? Het antwoord op die vraag maakt uit bedrijven en organisaties tegen BYOD aan moeten kijken, welke kansen en bedreigingen BYOD biedt en hoe je nu het beste beleid moet ontwerpen. Is het een hype, dan kun je de storm uitzitten en ondertussen de bestaande ICT-omgeving verstevigen. Maar als een nieuw ICT-paradigma aan de horizon begint te verschijnen….? Denk maar zo, fors investeren kun je maar een keer doen. Wil je investeren in het verleden of in de toekomst?

Mijn lezing staat gepland voor 15.40 uur, maar de dag staat vol met lezingen en presentaties over dit onderwerp. Het congres vindt plaats in de Reehorst (Ede). Toegang is gratis al is aanmelding gewenst.

Heeft u belangstelling voor een lezing of workshop op uw event? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Advertenties

Geplaatst op 10 september 2012, in Lezingen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: